WESELE 1 DNIOWE - 140 ZŁ/OS.
OBIAD:
- ROSÓŁ
- KLUSKI 2 RODZAJE / ZIEMNIAKI
- KAPUSTA CZERWONA GOTOWANA
- SURÓWKA Z KAPUSTY BIAŁEJ LUB PEKIŃSKIEJ
- KAPUSTA KISZONA ZASMAŻANA
- ROLADA WIEPRZOWA / WOŁOWA
- PIECZEŃ Z KARCZKU
- UDKO KACZE
- PIECZEŃ Z INDYKA ZE SZPINAKIEM W SOSIE MUSZTARDOWO-MIODOWYM
MIĘSO PODWÓJNA PORCJA
DESER:
- LODY Z OWOCAMI I BITĄ ŚMIETANĄ
- OWOCE RÓŻNE
- KAWA / HERBATA
- TORT / CIASTA (OD KLIENTA)
ZIMNA PŁYTA:
- WĘDLINY 4 RODZAJE
- SER ŻÓŁTY
- JAJKA FASZEROWANE
- GALARETKI DROBIOWE
- MARYNATY (OGÓRKI / PIECZARKI / PAPRYKA)
- POMIDORY / OGÓRKI ZIELONE
- TATAR
- MATJASY Z CEBULKĄ / ROLMOPSY
- PIECZYWO 3 RODZAJE + MASŁO
- DWIE SAŁATKI (NP. SELEROWA Z KURCZAKIEM, PORY I ANANASA, TORTELINI, RYŻOWA Z SZYNKĄ GYROS, JARZYNOWA)
KOLACJA I:
- FRYTKI / KULKI / ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM I MASŁEM
- SAŁATKA GRECKA
- BROKUŁY Z MARCHEWKĄ ZE SMAŻONYMI MIGDAŁAMIv
- FILETY ZE SZPARAGAMI / FILET W CIEŚCIE CURRY
- SZASZŁYKI
- UDKA
- SCHAB Z PIECZARKAMI / Z SZYNKĄ I SEREM
- GOLONKA CIĘTE
MIĘSO PODWÓJNA PORCJA
KOLACJA II:
- FLACZKI
- BIGOS
- KIEŁBASKI NA GORĄCO
KOLACJA III:
- BARSZCZ Z KROKIETEM
WESELE 2 DNIOWE - 140 ZŁ/OS.
1 DZIEŃ
OBIAD:
- ROSÓŁ
- KLUSKI 2 RODZAJE / ZIEMNIAKI
- KAPUSTA CZERWONA GOTOWANA
- SURÓWKA Z KAPUSTY BIAŁEJ LUB PEKIŃSKIEJ
- KAPUSTA KISZONA ZASMAŻANA
- ROLADA WIEPRZOWA / WOŁOWA
- PIECZEŃ Z KARCZKU
- PIECZEŃ Z INDYKA
DESER:
- LODY Z BITĄ ŚMIETANĄ
- TORT / CIASTA (OD KLIENTA)
- KAWA / HERBATA
ZIMNA PŁYTA:
- WĘDLINY
- SER ŻÓŁTY
- JAJKA FASZEROWANE
- GALARETKI DROBIOWE
- MARYNATY (OGÓRKI / PIECZARKI / PAPRYKA)
- POMIDORY / OGÓRKI ZIELONE
- MATJASY Z CEBULKĄ
- PIECZYWO 3 RODZAJE + MASŁO
- DWIE SAŁATKI
KOLACJA I:
- FRYTKI / KULKI / ZIEMNIAKI
- SAŁATKA Z LODOWEJ
- SAŁATKA JARZYNOWA
- UDKA
- PIECZEŃ ZE SCHABU PEKLOWANA
- KARCZEK PEKLOWANY Z GRILA
KOLACJA II:
- BIGOS / KIEŁBASKI
KOLACJA III:
- BARSZCZ Z KROKIETEM
2 DZIEŃ
OBIAD:
- ROSÓŁ
- KLUSKI 2 RODZAJE / ZIEMNIAKI
- KAPUSTA CZERWONA GOTOWANA
- SURÓWKA Z KAPUSTY BIAŁEJ LUB PEKIŃSKIEJ
- KAPUSTA KISZONA ZASMAŻANA
- ROLADA WIEPRZOWA / WOŁOWA
- PIECZEŃ Z KARCZKU
- PIECZEŃ Z INDYKA
+ MIĘSA Z I KOLACJI
DESER:
- KAWA / HERBATA
- TORT / CIASTA (OD KLIENTA)
ZIMNA PŁYTA:
- TAK JAK W PIERWSZYM DNIU
KOLACJA:
- POZOSTAŁE MIĘSA I SAŁATKI
- BARSZCZ CZERWONY
WESELE 2 DNIOWE - 180 ZŁ/OS.
1 DZIEŃ
OBIAD:
- ROSÓŁ
- KLUSKI 2 RODZAJE / ZIEMNIAKI
- KAPUSTA CZERWONA GOTOWANA
- SURÓWKA Z KAPUSTY BIAŁEJ LUB PEKIŃSKIEJ
- KAPUSTA KISZONA ZASMAŻANA
- ROLADA WIEPRZOWA / WOŁOWA
- PIECZEŃ Z KARCZKU
- UDKO KACZE
- PIECZEŃ Z INDYKA ZE SZPINAKIEM W SOSIE MUSZTARDOWO-MIODOWYM
- MIĘSO PODWÓJNA PORCJA
DESER:
- LODY Z OWOCAMI I BITĄ ŚMIETANĄ
- OWOCE RÓŻNE
- KAWA / HERBATA
- TORT / CIASTA (OD KLIENTA)
ZIMNA PŁYTA:
- WĘDLINY 4 RODZAJE
- SER ŻÓŁTY
- JAJKA FASZEROWANE
- GALARETKI DROBIOWE
- MARYNATY (OGÓRKI / PIECZARKI / PAPRYKA)
- POMIDORY / OGÓRKI ZIELONE
- TATAR
- MATJASY Z CEBULKĄ / ROLMOPSY
- PIECZYWO 3 RODZAJE + MASŁO
- DWIE SAŁATKI (NP. SELEROWA Z KURCZAKIEM, PORY I ANANASA, TORTELINI, RYŻOWA Z SZYNKĄ GYROS, JARZYNOWA)
KOLACJA I:
- FRYTKI / KULKI / ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM I MASŁEM
- SAŁATKA GRECKA
- BROKUŁY Z MARCHEWKĄ ZE SMAŻONYMI MIGDAŁAMI
- FILETY ZE SZPARAGAMI / FILET W CIEŚCIE CURRY
- SZASZŁYKI
- UDKA
- SCHAB Z PIECZARKAMI / Z SZYNKĄ I SEREM
- GOLONKA CIĘTE
- MIĘSO PODWÓJNA PORCJA
KOLACJA II:
- FLACZKI
- BIGOS
- KIEŁBASKI NA GORĄCO
KOLACJA III:
- BARSZCZ Z KROKIETEM
2 DZIEŃ
OBIAD:
- ROSÓŁ
- KLUSKI / ZIEMNIAKI
- KAPUSTA CZERWONA
- SURÓWKA
- KAPUSTA KISZONA ZASMAŻANA
- ROLADA WIEPRZOWA / WOŁOWA
- PIECZEŃ Z KARCZKU
+ MIĘSA Z I KOLACJI
DESER:
- KAWA / HERBATA
- CIASTA (OD KLIENTA)
ZIMNA PŁYTA:
- WĘDLINY 4 RODZAJE
- SER ŻÓŁTY
- JAJKA FASZEROWANE
- GALARETKI DROBIOWE
- MARYNATY (OGÓRKI / PIECZARKI / PAPRYKA)
- POMIDORY / OGÓRKI ZIELONE
- TATAR
- MATJASY MAJTASY CEBULKĄ / ROLMOPSY
- PIECZYWO 3 RODZAJE + MASŁO
- DWIE SAŁATKI (NP. SELEROWA Z KURCZAKIEM, PORY I ANANASA, TORTELINI, RYŻOWA Z SZYNKĄ GROS, JARZYNOWA)
KOLACJA:
- FLACZKI
- BIGOS
- POZOSTAŁE SAŁATKI I MIĘSA